Бінарне заняття для здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності 227- терапія та реабілітація за участю фізичної терапевтки, фахівчині раннього втручання, національної тренерки з раннього втручання, членкині правління Української Асоціації Раннього Втручання Олександри Хворостенко.

19 березня 2024 року відбулося Бінарне заняття для здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності 227- терапія та реабілітація за участю фізичної терапевтки, фахівчині раннього втручання, національної тренерки з раннього втручання, членкині правління Української Асоціації Раннього Втручання Олександри Хворостенко.
Тема: «Послуга раннього втручання. Фізичний терапевт як член трансдисциплінарної команди».
Заняття  проводиться за підтримки БФ «Інститут раннього втручання», ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків НАМН» та Української Асоціації Раннього Втручання.
Послуга раннього втручання одна з найгуманніших та найефективніших послуг у світі, що спрямована на підтримку і допомогу сім’ї, яка виховує дитину раннього віку з порушеннями розвитку або ризиком виникнення порушень. Вона стрімко розвивається у світі та Україні і показала свою виключну ефективність в умовах війни.
Послуга раннього втручання (РВ) – не тільки новий ефективний підхід до практичної роботи фахівців різних фахів (психологів, фізичних терапевтів, логопедів, лікарів тощо), але і новий спосіб спілкування і взаємодії з сім’ями маленьких дітей і одні з одними.
На занятті здобувачі дізнаються, як працює послуга раннього втручання, що робить цю послугу такою унікальною, як відбувається співпраця фахівців в команді,  яку роль відіграє фізичний терапевт, що означають «трансдисциплінарні знання» фізичного терапевта  в команді РВ.
В заході брали участь понад 70 здобувачів вищої освіти спеціальності 227 – Терапія та реабілітація НФаУ
Print Friendly, PDF & Email