Теоретично-практичний семінар за темою: «Неглект. Порушення феномену уваги»

25-26 листопада 2023 року відбувся теоретично-практичний семінар за темою: «Неглект. Порушення феномену уваги» за ініціативою Дмитрий Андрюхин, Anfissa  Urywkowa, кафедри неврології, кафедри психіатрії ХНМУ та ННМК «Університетська клініка» ХНМУ, за підтримки освітнього проекту «Абетка психіатрії» та Фонду «Харків з тобою». В рамках семінару були розглянуті основні питання неглекту, феномену порушення уваги, фізичній терапії пацієнтів з даними патологіями.
В семінарі прийняли участь викладачі кафедри фізичної реабілітації і здоров’я та здобувачі віщої освіти ОП Фізична терапія, ОП Терапія та реабілітація.

Теоретично-практичний семінар за темою: «Неглект. Порушення феномену уваги»  Теоретично-практичний семінар за темою: «Неглект. Порушення феномену уваги» Теоретично-практичний семінар за темою: «Неглект. Порушення феномену уваги»  Теоретично-практичний семінар за темою: «Неглект. Порушення феномену уваги» Теоретично-практичний семінар за темою: «Неглект. Порушення феномену уваги»    Теоретично-практичний семінар за темою: «Неглект. Порушення феномену уваги»  Теоретично-практичний семінар за темою: «Неглект. Порушення феномену уваги»  Теоретично-практичний семінар за темою: «Неглект. Порушення феномену уваги»  Теоретично-практичний семінар за темою: «Неглект. Порушення феномену уваги»

Print Friendly, PDF & Email