18 ЛИСТОПАДА ВІДБУВСЯ ТУРНІР З ШАХІВ

DSCN4602      18 листопада 2015 р. на кафедрі фізичного виховання та здоров᾽я НФаУ відбувся турнір з шахів «Тріумф» серед викладачів та студентів НФаУ та коледжу НФаУ.
Кожна команда була представлена 10 учасниками: 5 викладачів та 5 студентів.
Від професорсько-викладацького складу команди НФаУ були заявлені: Тиманюк В.А., Бондарь В.С., Цапко Є.О. , Ендеко Є.О., Лобода С.І. ; від студентів: Моргунов А., Варламов А., Іваненко Д., Ейнарсон А., Дорофеєв М.
Коледж НФаУ представляли викладачі: Квасніков В.Ю., Капустнік Р.О., Прокопець В. В., Рябченко В. О., Зеленський Р.М. та студенти: Святенко А., Мудрий М., Охрименко М., Фаліна М., Шахматенко Є.
В індивідуальному заліку перемогу одержали Тиманюк В.А., Бондарь В.С., Лобода С.І., Цапко , Іваненко Д., Моргунов А., Варламов А.
В командному заліку, за сумарною кількістю одержаних перемог, з рахунком 7:3 перемогла команда НФаУ.
По закінченню турніру відбувся майстер-клас з одночасної гри у шахи на 10-ти дошках з гросмейстером світового рівня, студентом ІV курсу НФаУ- Ноах Аль-Алі Амі.
Для Ноах Аль-Алі Амі переможними стали партії на всіх 10-ти дошках.
Слід зазначити, що в цілому змагання пройшли на високому емоційному рівні. І, навіть, після закінчення турніру, студенти виявили бажання поспілкуватися з гросмейстером. Гросмейстер, в свою чергу охоче спілкувався зі студентами та з радістю ділився з ними своїм досвідом, розповідав про свою участь у змаганнях різного рівня та про себе взагалі. Спілкування проходило в дуже теплій, душевній атмосфері. Студенти були в захваті від гри шахіста та виявляли бажання сфотографуватися з учасником такого рівня.
Наостанок, всі учасники міцно потисли друг другу руки та з побажанням скорішої зустрічі за шаховою дошкою, сповнені позитивних емоцій, розійшлися.

Print Friendly, PDF & Email